Maalmolens van hoge kwaliteit

Wanner B-serie

Wanner B-baby

De micro-maalmolen speciaal geschikt voor de kleinste aanspuiting zoals die voorkomen bij CD productie en micro-spuitgieten. Zeer eenvoudig te reinigen.
Meer details

Wanner C-serie

Wanner C-compact

Deze handige maalmolen is bij uitstek geschikt voor het direct bij kleine spuitgietmachines vermalen van aanspuitingen. De maalmolen is leverbaar met volledige integratie binnen de beplating van vrijwel alle bekende merken spuitgietmachines.
Meer details

Wanner D-serie

Wanner D-dynamic

De robuuste maalmolen die geschikt is voor het vermalen van aanspuitingen, producten en folie. De maalmolen is zoals alle Wanner maalmolens zeer eenvoudig te reinigen en te onderhouden. De molen is te leveren met een maalkamer tot 250x505mm. Te leveren met ontstoffingsmodule en geluidwerende behuizing.
Meer details

Wanner E-serie

Wanner E-energy

De maalmolen die uit te voeren is met een maalkamer van maar liefst 450x800mm dus geschikt is voor de grootste producten. De messen hebben de speciaal ontwikkelde intrekfunctie. Standaard uitgevoerd met een geluidwerende behuizing en optioneel met een ontstoffingsmodule.

Meer details

Wanner Xtra serie

Wanner X-xtra

Deze oersolide tandwalsmolen staat garant voor een jarenlange probleemloze inzet, geschikt voor harde en stofgevoelige kunststoffen. De molen is te leveren met een maalkamer tot 350x260mm.
Meer details

Wanner TG-extruder serie

Wanner TG-extruder

Uniek concept, maakt van aanspuitingen en stof opnieuw granulaat. Het afvalproduct wordt middels een dubbelschoef extruder eenvoudig in de extruder getrokken, waarna het aan het einde van het koelbad wordt vermalen tot granulaat.
Meer details

Wanner Cutter serie

Wanner TT-cutter

Speciaal ontwikkeld verkleiner voor moeilijk te buigen extrusieproducten zoals strips. Ze verkleinen de strips om ze daarna te vermalen. De units worden conform klantenwens geleverd Ook mogelijk met transportband, zoals hiernaast afgebeeld.
Meer details