Materiaal handling

Koch hopperloader

Koch hopperloaders

De oersolide aluminium behuizing staat garant voor een betrouwbare productie. Het unieke optionele filtersysteem met draaivleugel (d.m.v. perslucht) zorgt voor een gegarandeerd schoon proces ondanks het eventueel gebruik van maalgoed. Onderdeel van het Koch modulaire systeem.
Meer details

Koch mengen en doseren

Koch mengen & doseren

De beste mengers ter wereld. Koch levert een breed programma mengers, deze zijn geschikt voor zeer klein tot zeer groot verbruik. Het systeem is zowel gravimetrisch als volumetrisch te leveren en het unieke mengsysteem, afgeleid van de betonmolen (de beste bestaande mengmethode), zorgt voor een perfect recept.
Meer details

Koch droger

Koch drogers

Door het gebruik van 2 zeer hoogwaardige droogpatronen en het gepatenteerde energiebesparingsysteem garandeert Koch het beste droogresultaat in combinatie met het laagste energieverbruik. Dit droogsysteem is geschikt voor het drogen van de meest kritische kunststoffen.
Meer details

Koch centraal systeem

Koch centrale materiaal systemen

De aanwinst voor de productie, de perfecte infrastructuur zorgt voor aanzienlijk minder handlingskosten en een schone productieomgeving. Het systeem is modulair opgebouwd en sluit daardoor perfect aan bij groeipotentiaal. De besturing is zeer bedieningsvriendelijk en volledig touch-screen.
Meer details