Spuitgietmachines

Sumitomo Demag IntElect spuitgietmachine

Intelect 500 – 5.000 kN

De beste vol-elektrische machine in de markt. Door het gebruik van de door Sumitomo ontwikkelde aandrijvingen en de hardware van Demag is een ideale mix ontstaan. Hij combineert een enorme flexibiliteit met een hoge betrouwbaarheid en is daarmee de meest gewilde machine in Europa. De IntElect is ook in een S(speed)-uitvoering te verkrijgen.

Meer details

Sumitomo Demag Systec spuitgietmachine

Systec 1.600 – 20.000 kN

De meest flexibele en stabiele hydraulische machine in de markt. De machine kenmerkt zich door een enorm aantal mogelijke opties, ook klant specifieke opties zijn geen probleem. De betrouwbare techniek in combinatie met de aantrekkelijke prijs maakt de Systec tot een zeer geliefde machine.

Meer details

Sumitomo Demag El-Exis spuitgietmachine

El-Exis SP 1.500 – 10.000 kN

De snelste verpakkingsmachine in de markt.
De machine beschikt over een door Sumitomo Demag ontwikkelde hybride techniek d.m.v. het gebruik van Servo hydraulische aandrijvingen. Deze machine combineert de snelst mogelijke cyclustijden met het laagste energieverbruik.

Meer details

Sumitomo Demag verwerkingstechnieken en ontwikkelingen

Automatisering

S.A.M. (Sumitomo (SHI) Demag. Automation. Machine.) is het automatiseringsportfolio van Sumitomo Demag dat alle aspecten van automatisering omvat en specifiek is ontworpen om spuitgieten te ondersteunen.

Meer details

Active Plus product efficiency

myConnect

myConnect is het antwoord van Sumitomo Demags op het digitale tijdperk. Het modulaire platform biedt toegang tot een breed scala aan functies, waardoor u snel kunt reageren bij een verstoring van uw productieproces.

Meer details

Active Plus product efficiency

Multiplug

De volledig elektrische MultiPlug is ontwikkeld om kunststofverwerkers de mogelijkheid te bieden een bestaand spuitgietsysteem om te bouwen tot een meercomponentenmachine, met dezelfde aandrijvingen als de IntElect-machine. Als standalone-eenheid kan de volledig elektrische MultiPlug achteraf worden ingebouwd in een bestaande machine, waardoor het spuitgieten van meerdere componenten kosten effectiever wordt. Afhankelijk van de productievereisten kan de volledig elektrische MultiPlug verticaal of horizontaal op de machine worden gemonteerd.

Meer details