Service & Onderhoud

Wemo grijperonderdeel

Spare parts service

Een snelle levering van originele onderdelen tegen scherpe tarieven. Dat is ons doel. Door het invullen van onderstaand bestelformulier kunnen wij er voor zorgen uw bestelling (indien de onderdelen voorradig zijn) binnen 24 uur bij u op locatie te hebben.

Offerte aanvraag onderdelen

Onderdelen bestelling

Daarnaast kunnen wij speciaal voor het regulier onderhoud u voorzien van zeer aantrekkelijke onderhoudspakketten. Neem hiervoor contact met ons op via onderstaande telefoonnummer of e-mail adres.

+31 (0) 30 7111394 parts@tkpm.eu

Opbouw Wemo robot op Sumitomo Demag IntElect 100

Service op afroep

TKPM beseft als geen ander dat er in geval van storing een enorme druk ontstaat op de productie. Wij beschikken over een uitgebreide servicedienst en streven er altijd naar om binnen 24 uur ter plaatse te zijn, in veel gevallen nog sneller.

Wanneer u op onderstaand link klinkt kunt u uw storing doorgeven. Wij reageren hier dezelfde dag nog op

Storing? Klik hier

+31 (0) 30 7111395

TKPM servicecontract

Servicecontract

Dit contract biedt maximale bescherming tegen onverwacht hoge onderhoudskosten. Ons doel is door middel van preventief onderhoud de machinebeschikbaarheid zo hoog mogelijk te houden. Bij eventuele storing zijn alle monteurskosten gedekt en geldt er als bonus ook nog eens korting op de benodigde onderdelen.

+31 (0) 30 7111395

support@tkpm.eu

TKPM onderhoudscontract / periodiek onderhoud

Onderhoudscontract | Periodiek onderhoud

Periodiek preventief onderhoud is zeer belangrijk. Metingen hebben aangetoond dat de inzetbaarheid en betrouwbaarheid significant wordt verhoogd wanneer de standaard onderhoudsinstructies worden opgevolgd. Wij hebben hiervoor de specialisten in huis, zij zijn in staat het machinepark te onderhouden met gebruik van originele onderdelen tegen scherpe tarieven.

+31 (0) 30 7111395

support@tkpm.eu

Sumitomo Demag ErgoCheck / Wemo RoboCheck

Inspectiecontract | ErgoCheck | RoboCheck

De periodieke APK voor uw machines. Deze gecertificeerde inspectie zorgt voor een up-to-date analyse van uw machinepark. U ontvangt een uitgebreid meetrapport en indien noodzakelijk een advies voor vervangingsdelen. Zodoende kan het machinepark weer in optimale staat gebracht worden.

+31 (0) 30 7111395

support@tkpm.eu

Scholing

Wij verzorgen complete trainingen voor machinebesturing en robot programmering. Ook is het mogelijk dat wij een scholing voor uw geheel custom made samenstellen. Als u hierin interesse heeft, dan kunt u met ons contact opnemen.
Cursisten worden in een relatief kleine groep persoonlijk begeleid (max. 4 pers) en ontvangen na afloop een certificaat. Voor productieproces trainingen bieden wij mogelijkheden aan via onze leveranciers.

+31 (0) 30 7111395

support@tkpm.eu

Scholingsmogelijkheden TKPM

Retrofit voor uw Sumitomo Demag spuitgietmachine

Retrofit

Met deze service is het mogelijk om machines uit te rusten met de nieuwste besturingssystemen, het aanbouwen van 2K units en het aanbrengen van energiebesparingsmiddelen zoals frequentieregelaars en cilinderisolatie. Dit is de ideale manier om het machinepark tegen zeer aantrekkelijke tarieven sterk te moderniseren.

+31 (0) 30 7111395

support@tkpm.eu