Automatisering

W3-5

Wemo 3-5

Deze nieuwe lineaire robot van Wemo is inzetbaar als takkenpikker maar ook als producthandlings robot. Mede dankzij zijn compacte en ruimtebesparende ontwerp is de robot zeer geschikt om binnen de bestaande veiligheidsafscherming van uw spuitgietmachine geplaatst te worden. Door het gebruik van de servotechniek is deze robot vele malen energiezuiniger en stabieler dan de pneumatische low-cost versies.

Meer details

Wemo eDesign robot

Wemo e-Design 250-4.000 kN

Prijsdoorbraak met stabiele Zweedse robots. Deze robot is geschikt voor het uitnemen en stapelen van producten. De robot is zoals alle Wemo robots voorzien van servomotoren voor parallelbewegingen. Geschikt voor eenvoudige tot medium complexe uitname.

Meer details

Wemo xDesign robot

Wemo x-Design 250-25.000 kN

Met deze zeer stabiele robot is Wemo in staat elk product uit te nemen, na te bewerken, te controleren en te stapelen. Deze robot kenmerkt zich door zijn geïntegreerde schakelkast met volledige beschikbaarheid van alle benodigde opties, zoals B-as, extra in- en uitgangen, etc. Geschikt voor zeer complexe uitname.

Meer details

Wemo xLine robot

Wemo x-Line 750-50.000 kN

Met deze zeer stabiele robot met vrije X-as is Wemo in staat elk product uit te nemen, na te bewerken, te controleren en te stapelen. Deze robot kenmerkt zich door zijn geïntegreerde schakelkast met volledige beschikbaarheid van alle benodigde opties, zoals B-as, extra in- en uitgangen, etc. Geschikt voor zeer complexe uitname.

Meer details

Wemo sDesign robot

Wemo s-Design 250-5.000 kN

Deze robot van Wemo is uniek in zijn soort, met ongekende reactiesnelheden haalt de robot producten uit waarbij de totale cyclustijd onder de 3 seconden kan liggen. Het is een reeds bewezen concept, deze robot draait al jaren bij diverse toonaangevende verpakkingsproducenten.

Meer details

Wemo s-Design zij uitname robot

Wemo s-Design Side Entry 1.000-6.500 kN

De High Speed Side Entry robot van Wemo is zeer geschikt voor het uitnemen en het In Mould Labelen van verpakkingsproducten. Samen met onze partner Ronetic zijn wij in staat complete Turn Key IML installaties te leveren.

Meer details

xPacker

Wemo x-Packer 

De xPacker is een compact en flexibel robotconcept voor palletiseren & depalletiseren. Hij bereikt hoge productievolumes tot 10 transfers per minuut, wat neerkomt op 600 pakketten per uur

Meer details

Wemo grijper onderdelen

Wemo Gripper System WGS

Het unieke WGS systeem bevat alle mogelijkheden om de meest complexe grijper te kunnen maken. Het bevat oa een door Wemo ontwikkeld aluminium profiel met rail, dit is veel stabieler in de opbouw, dus ook geschikt voor high speed. Tevens hebben ze de Quick-Lock ontwikkeld, met 1 handomdraai de volledige grijper gemonteerd.

Meer details

Wemo transportbanden

Wemo Conveyor System WCS

Het complete WCS systeem is een echte aanvulling in het Wemo programma. Het bevat alle soorten transportbanden om de robotsystemen te voorzien van een goede afvoer en tussenopslag met oa het uniekeBox changing systems. De banden zijn ongekend stabiel en garanderen een lange levensduur.

Meer details

Wemo hekwerk

Wemo Safety System WSS

Veiligheid is het belangrijkste in een productieomgeving. Het is daarom logisch dat Wemo zijn systemen uit voorraad kan leveren. Het systeem is modulair en derhalve aan elke gewenste situatie aan te passen. Het systeem voldoet reeds aan de allernieuwste CE regels die vanaf 2012 zijn ingetreden.

Meer details

Wemo hekwerk

Wemo QuickOn

Wemo heeft een compleet aanbod van producten om uw werkplek opgeruimd te houden. Deze kunnen eenvoudig op het veiligheidshekwerk van uw robot bevestigd worden.

Klik hier om het gehele assortiment te bekijken