Modulaire transportbanden

AL-PA

Standaard horizontale transportbanden verkrijgbaar in een stabiel aluminium frame uit hoogwaardig, geëloxeerd aluminiumprofiel of in met een kunststof frame. De AL-PA wordt standaard geleverd met een grijze PVC band, maar optioneel leverbaar in andere materialen en in verschillende kleuren. De aandrijving is via een motorreductor met constante snelheid maar kan ook met regeling zoals een frequentieomvormer worden geleverd. De transportband wordt standaard met 80 mm hoge zijgeleiding aan beide zijden, noodstopknop en voedingskabel geleverd.

Kunststof frame

Aluminium frame

AL-FV

Standaard schuine opvoerband met stabiel verrijdbaar frame. Inclusief meenemers op de opvoerband en 3-zijdige invaltrechter. De uitvoering is gelijk aan die van de AL-PA en verkijgbaar in een aluminium of een kunststof frame.

Kunststof frame

Aluminium frame

AL-CB / CBDS

Standaard geknikte transportbanden met enkele hoek (AL-CB) met horizontaal deel onder en verrijdbaar frame. Dit type kan ook worden geleverd met verstelbare hoeken (AL-CBS). Inclusief 2-zijdige invoertrechter. De uitvoering is gelijk aan die van de AL-PA.

Kunststof frame

Aluminium frame

AL-CBR / CBRS

Standaard geknikte transportbanden met enkele hoek (AL-CBR) met horizontaal deel aan bovenzijde. Dit type kan ook worden geleverd met verstelbare hoeken (AL-CBRS). Stabiel verrijdbaar frame uit hoogwaardig, geëloxeerd aluminiumprofiel. Inclusief 3-zijdige invoertrechter. De uitvoering is gelijk aan die van de AL-PA.

Kunststof frame

Aluminium frame

AL-CBD / CBDS

Standaard geknikte transportbanden in Z-uitvoering. Dit type kan ook worden geleverd met verstelbare hoeken (AL-CBDS). Met verrijdbaar frame. Inclusief 2-zijdige invoertrechter. De uitvoering is gelijk aan die van de AL-PA.

Kunststof frame

Aluminium frame

Sorteer carrousel VA1 / VA2

Geschikt voor productafvoer naar 4 tot 12 dozen of zakken met PC besturing via een timer of via het signaal van de spuitgietmachine.

Meer details

Rotatie verdeelstation C500

Voor productafvoer vanaf transportband naar 2 of meerdere klaarstaande dozen.

Meer details